Известие

Collapse
No announcement yet.

Номер на двигател на Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Номер на двигател на Алфа 145

Здравейте колеги...Вчера си купих Алфа 145 с боксер двигател 1,6...производство 96г. на 158 000км.Искам да Ви попитам къде е изписан номера на двигателя ...трябва ми за пред КАТ...и какви консумативи да сменя най-напред...

1-во Честито , и добре дошъл Надявам се колата да те радва Сменяш ролки , ремъци , масло и свещи Темата не е за тук , има раздел 145/146
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
      1-во Честито , и добре дошъл Надявам се колата да те радва Сменяш ролки , ремъци , масло и свещи Темата не е за тук , има раздел 145/146
      Мерси колега,наистина много ме радва...точно този модел мечтаех да си купя...

Comment

Честита придобивка!

Темата наистина не е за тук, някой мод с права за раздела ще я премести.

Виж моята одисея по случая.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Честита ти кола! Много безаварийни километри! Местя
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Като вдигнеш капака и застанеш срещу двигателя,номера е върху левия цилиндров блок. Вземи си някаква лампа,за да ти е по-лесно! Консумативи-ангренажни ремъци и ролки е задължително. Излиза някъде 150лв. с включен труд. Обърни внимание на алтернаторния ремък. Ако е захабен и нацепен сменяй и него! Масло Selenia 20k +маслен филтър-около 65лв. Събира точно 4л. Въздушен филтър-10-тина лв. Това е задължителното. Аз смених и маслото на скоростната кутия,спирачна течност и антифриз.
            sigpic33201
            930 Quattroporte

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=
              Има и картинка къде е. Поне на 1.3 е там
              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
              Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
              X